djuice
2010.01.19
|
|
0 0
11084
|
okumoto, nagyon kíváncsi leszek majd a hosszabb távú tapasztalataidhoz az új Fatart illetőleg! Én is gondolkodtam egy időben rajta, de a hazai forgalmazója a hitspace sikeres ellenkampányának bizonyult hogy egyáltalán nem is tartják a tipust. (az ők elmondásaik szerint még Frankfurtban tesztelték a dolgot és egyenesen botrányos minőségűnek titulálták, valamint hogy megbízhatatlan működésileg) Egyre több helyről kapok azonban infót, hogy eme nevezett nagyszájú pestiek marhára semmihez nem értenek szakmailag, ami prémiummárkával körbebástyázták magukat, az köszönhető helyenként az adott márkanéveknek, de ez kevésbé védi meg a mundért hosszútávon! Még emlékszem egyszer a Davidovics hangoztatta az üzletében egy vevő kérdésére (jelen voltam), hogy Korgot, Yamahát miért nem tartanak, hisz akkor tényleg egy helyen lehetne mindent kipróbálni. Erre az volt a válasz, hogy "gagyi dolgokat sosem fognak tartani, őpk csak a minőségre törekszenek, nem járatják le magukat..." Ehhez képest ma elég betekinteni a webshopjukba és csodák csodájára még Casiót is találni, ami köztudottan sosem volt egy prémium hangszermárka! Akkor hogy is van ez??? :D Remélem a Fatar pedig be fog válni, kíváncsian várom az eredményeket! |
Előzmény: okumoto (11077)
|
|