Lappantyú Creative Commons License 2010.01.19 0 0 3743
én mindig tervezem, hogy rákérdezek erre, na majd ma délután talán eszembe jut, hogy ez hogy megy, hogyan dokumentálják, hogy ők nem feladatlapoznak.

az a vicces, hogy az ovin belül is máshogy van, ha összevont csoportban van a gyerek, mindig büszkén hozza a feladatlapokat. a saját csoportban meg rajzot arról, hogy hogyan gyűlik össze a cigifüst és a szmog a város felett és hogy miért kell gyalog járni és komolyan, olyan környezettudatossá nevelték, hogy le a kalappal, hogy egy példát mondjak: textilzsebkendőt mosok-vasalok két éve... :)
és rengeteget társasoznak és nagyon mókás játékaik vannak, pl olyan, hogy be kell kötni a szemüket és a kezükbe kapnak egy formát és egy kör alakú valamin ki kell a zoknis talpukkal tapogatni, hogy minek van olyan formája, mint ami a kezükben van, baromi nehéz ám! :)
szóval ez egy jó ovi és biztos azért, mert én is nagyon szeretem, nem érzem azt, amit noaa írt, bár érteni teljesen értem, csak nem érzem. :)

és még tudod, az is lehet, hogy jövőre érezném, csak az én gyerekem most lett iskolaérett, most megyünk el innen, tehát egyszerűen nem marad erre tér. nekünk pont úgy jött ki, ahogy ki kellett jönnie.
Előzmény: noaaa (3739)