Dom_Guss Creative Commons License 2010.01.18 0 0 1038

Dominika egyáltalalán nem átverés, szerintem inkább jobban tisztábban kellene lenni a körülménekre és nem csak az utazási irodákra hallgatni hanem egy kis saját informálódás nem árt...

Senki ne várja el hogy az Atlanti Oceán az 30 fokos legyen decemberbe- januárban, egyébkent a Gran Palladium az nem a Karib tengeren van, itt hidegebb a víz!

Az idöjárás mindig jó, most ez ebben az évben igy alakult erröl sem dominika sem az utazási iroda nem tehet!

1 millát kiadni a Gran Palladiumért ahova a spanyol munkásosztály jár 500 Euroért 8 napra az tényleg hülyeség volt, ha visszanéztél volna a fórumon felraktam spanyol irodák ajánlatait!

Többször leírtam hogy többször voltam Maldív-on, az ha esetleg eljutottatok volna olyan helyekre mint Canto de la Playa vagy Cautano etc...az sokkal szebb mint Maldív, ezt mai csoportom résztvevöi is elismerték......akik színtén voltak Maldívon.

Javaslom a jövöben informálódni utazás elött...

Egyébként Melcsi amit irt az korrekt mert a Melia az még a karibi részen van és itt más a helyzet....

Csak egy érdekesség:

Budapest-Punta Cana 8.135 km légvonalban, Budapest-Male 7.733km, tényleg közelebb van.

Azt a helyit azért én is megkérdezném aki azt mondta hogy ez az idö jellemzö, hiszen a száraz évszakban vagyunk....most esett pár napig, sajnos ez van.

Előzmény: szívcsakra (1033)