halmos.attila Creative Commons License 2010.01.16 0 0 739

Helló

Én szinte mindenhol olvaslak, azt hittem csak én érek rá piszkosul, mivel  lassan lejár az időm, viccesen mondom, olyan forumot kerestem ahol nem lehetsz ott, de téged is a motorok érdekelnek, végül is a mai fiatalokat sajnos más érdekli, és ez nem jó, mert ez 30-40 év mulva nem lessz jó, nincs képzés, kovács, lakatos, stb, az ami régen a mai napig müködik, mi lessz.??Itt a forumokon rettenetes nagy fejek vannak, minden vicc nélkül, a semmiből müködö gépeket csinálnak, primitiv dolgokbol, és ez a  TUDÁS, EZ A CSODA sajnos ennek lessz vége, és ezek az urak segitik egymást, irják az adatokat, stb, régen ha valakibeteg volt az utcában vittek neki huslevest, most meglehet simán halni, senki nem keresi a másikat, még falun sem Tisztelet a kivételnek, sok dolgot csinálunk, de megakadtam dolgoknál, a stabi motornál a BL 12 motornál, nincds sehol jó, reális áron, a kupnál, nem egyszerű feladat, a menet, a Szuper Zetor ötvenesnél, egy Úr részben segitett, a láncfürész hidromotoros gépnél várakozo állásban vagyunk, tehát áll minden, csak az nem aminek kellene, Űdv.

Előzmény: endrebá (738)