Jól beszélsz Testvérem, nagyon jól beszélsz! Sajnos nem veszi figyelembe senki, hogy a kertévéknek nem lenne szabad azt csinálniuk, mait akarnak, mondván, hogy az ő pénzük, az ő adójuk. Ugyanis a frekvencia véges erőforrás, nincs belőle végtelenül sok használható. És a frekvencia minden államban nemzeti tulajdon. Csak használhatják a koncessziós díjat kifizető társaságok. De! Nem lenne szabad megengedni, hogy a nemzet érdekei ellen használják a lehetőségeiket. Márpedig az ízlés rombolása, az erkölcsi és kulturális normák lazítása, rombolása nem szolgálja egyetlen nemzet érdekeit sem.
Én azért nézek tévét, bár szűröm erősen. Van sportadás, vannak hiradók, vannak egyéb kis számú adások, amik nézése élvezetet, kikapcsolódást jelent a számomra. De a gyilokműsorokat, a mónikasókat, egy soha világhírű, de annak kikiáltott ripacs zenész sóját a világért sem tudnám megnézni.
Ahogy mondani szoktam a sószámlát állnám, csak rombolná valaki földig és szántaná föl a helyét ennek a két bandának! Én még be is sóznám!