Barna93 Creative Commons License 2010.01.15 0 0 25
Sziasztok! Nem rég, vettem egy aprilia sr-t, 96-os, vizes! Mikor elmentem megnézni, első rugásra indult a gyereknél, de sajnos nem tudtam elhozni, mert szakadt a hó! Majd visszamentem érte pár nap múlva, akkor is pöcre indult! Másnap, akartam vele elindulni, de nem indult be! Megnéztük a gyertyát, kiégettük, semmi....Kipucoltuk a fúvókát,  a karbit, semmi.....Másnap raktam bele egy gyertyát, megint pöc-röff indult! Pár napig használtam, mondjuk 20km-ert mentem vele! Azóta, azt csínálja, hogy ha megyek vele és megállok, leszállok h kinyissam a kaput, majd leáll! Ezt nem értem....felállok a motorról és leáll....Utána, elkezdte csínálni, hogy húzok neki gázt(bemelegedett, minden) és érződik, hogy el akar indulni, de mégsem! Mintha valami fogaskerék ment volna szét benne, de nem tudom! Húzom neki a gázt, indulna-indulna, bedadog, leáll! Pedig ő el akar indulni érződik, de mintha a hajtással lenne baj! Valakinek volt már ilyen jellegü problémája? Ha igen, nagyon megköszönném a segítségét...Előre is köszi