Az h ezzel a Corone II -vel mi történt ... nem ismerem a pontos sztorit ...
>>
szomorú , mert látom h nem happy end lett a vége ...
VISZONT: én hiszek abban h mint mindenből tanultak a mérnökök , a fejlesztésbe bevont mérnökök erről tanúskodnak ..., doktoranduszok, professzorok, adjunktusok stb. szakértők igen is össze tudnak szerintem hozni egy jó paripát ! (nehogymár nem ...)
Azt gondolom h megint azzal jön mindenki hogy mi volt a múltban , keress rá az említett .pdf file -re , olvasd , és figyeld meg h a cég is próbált előre lépni, PC tervezőprogik, fejlesztési segítségek stb. egy CÉL ÉRDEKÉBEN.
szerintetek hogy kellene egy repülőt megalkotni ? mert vmi ÚJ kitalálása az egzakt tudomány ??? csak úgy felvázolom és jó lesz ??? fenéket , abszolut nem biztos h valami elősre szuper lesz ... (sajnos)
Ti azt gondolom eleve halott ügynek tekintitek ezt a projektet (esélyt sem adtok neki) ...
>> holott pl. volt a Mercedes rénszarvas teszt ... biztos emlékeztek , úgy teleaggatták elektronikával a gépet h most "meg se" billen >> nemhogy borul
és
Tévhit lenne azt hinni, hogy egy új dolog megalkotása az elsőre sikerül, és nincsenek műszaki malőrök, vezsteségek, áldozatok , konsturkciós hibák stb
A tervezőasztali rajz a valóségban azért mindig picit máshogy ölt alakot ---
Én bízom a Corvus -ban , és remélem Ti, a kételkedők tábora is végül örülni fog egy magyar repülő sikerének. Remélem
De az is lehet h nektek lesz igazatok, és a hurrá-optimizmus nehéz és göröngyös úttá avanzsál ... (remélem akkor nem jöttök majd az én megmondtam típusú dolgokkal)
Bízom benne h nem ez utóbbi lesz.