Törölt nick Creative Commons License 2010.01.14 0 0 1406

A  számla kibocsátó  a  dkv ...................

Most írtam egy újabb levelet a semmitmondó  válaszukra...

Engedelmetekkel itteni hsz-ből  is  idéztem...

Tisztelt DKV !
Köszönöm válaszukat.
Azonban van néhány észrevételem .
Először is  szomorú,hogy nem írta alá senki a levelet,magyarul nem volt egy vezető sem  aki felvállalta volna az ügyet.
Másodszor , hogy  lehet  az,hogy  a DKV-val  szerződött, megbízott vállalkozó által üzemeltetett bérletpénztárért nem vállalnak felelősséget ????
 Szerintem  ha megveszem a bérletet akkor egyfajta szerződést kötök a DKV-val. Ha a bérletet  rosszul adják ki, akkor minden felelősség a DKV-t terheli.
Az utasnak tudnia sem, kell, hogy ki az üzemeltetője a pénztárnak, vagy éppen ki a felettese a pénztárosnak. 
A  felelősség  a  a megbízóé,vagyis  a DKV-é.
Elvártam volna ha legalább beleírták volna a levélbe, hogy   pl. "felvesszük a kapcsolatot az illetékesekkel és tájékoztatjuk őket, hogy ilyen még egyszer ne forduljon elő!"
De  ehelyett elhárítják a felelősséget,a DKV nem intézkedik ezügyben, hanem ezt továbbiakban is a saját ügyfelére bízza.
Végül ami a legfontosabb :  számlakibocsátó  a  DKV !!!!!
Az eladó  pedig súlyosan hibázott,ráadásul sok-sok utas kárára.
Én a hibájára nyomatékosan felhívtam a figyelmét,de nem akartam feltartani a sort,illetve én sem akartam újra ,máshol sorbanállni,inkább megvettem a bérleteket.
Meg különben is a biztonsági őr  is odajött......legalább tanúja  volt az  esetnek...
Úgyhogy  mégegyszer kérem gondolják át a lehetőségeket a panaszom orvoslására.