Törölt nick
2010.01.14
|
|
0 0
1406
|
A számla kibocsátó a dkv ...................
Most írtam egy újabb levelet a semmitmondó válaszukra...
Engedelmetekkel itteni hsz-ből is idéztem...
Tisztelt DKV ! Köszönöm válaszukat. Azonban van néhány észrevételem . Először is szomorú,hogy nem írta alá senki a levelet,magyarul nem volt egy vezető sem aki felvállalta volna az ügyet. Másodszor , hogy lehet az,hogy a DKV-val szerződött, megbízott vállalkozó által üzemeltetett bérletpénztárért nem vállalnak felelősséget ???? Szerintem ha megveszem a bérletet akkor egyfajta szerződést kötök a DKV-val. Ha a bérletet rosszul adják ki, akkor minden felelősség a DKV-t terheli. Az utasnak tudnia sem, kell, hogy ki az üzemeltetője a pénztárnak, vagy éppen ki a felettese a pénztárosnak. A felelősség a a megbízóé,vagyis a DKV-é. Elvártam volna ha legalább beleírták volna a levélbe, hogy pl. "felvesszük a kapcsolatot az illetékesekkel és tájékoztatjuk őket, hogy ilyen még egyszer ne forduljon elő!" De ehelyett elhárítják a felelősséget,a DKV nem intézkedik ezügyben, hanem ezt továbbiakban is a saját ügyfelére bízza. Végül ami a legfontosabb : számlakibocsátó a DKV !!!!! Az eladó pedig súlyosan hibázott,ráadásul sok-sok utas kárára. Én a hibájára nyomatékosan felhívtam a figyelmét,de nem akartam feltartani a sort,illetve én sem akartam újra ,máshol sorbanállni,inkább megvettem a bérleteket. Meg különben is a biztonsági őr is odajött......legalább tanúja volt az esetnek... Úgyhogy mégegyszer kérem gondolják át a lehetőségeket a panaszom orvoslására.
|
|