Törölt nick Creative Commons License 2010.01.13 0 0 2755
Sziasztok.Szétnéztem már okával a neten keresgélve képeket kipróbált keltetőkről találtam olyat is ahol állítva olyat is amin fektetve van a tojás.Én most már így hagyom.Majd meg látom mi lesz belőle.Először én is hűtő szekrényben gondolkoztam/csak meglátogatott a róka és elvitte a bütykös libámat és a magyar kacsámat,így nem is tudok sok mindent keltetni ezért lett hungarocell doboz/Mikor csináltam a gépet sokat variáltam hogy egyenletes hőmérsékletett tudjak elérni.Ezzel a kis dobozzal is meg gyűlt a bajom mire szerintem elfogadható lett.Nézegettem a hűtős keltetőket is van benne 2 izzó 1 nagyobb ventilátor és ennyi.A hűtő eleve magas a meleg felfelé szorul tapasztalataim alapján nem is tudom elképzelni hogy hogy lehet abba mindenütt azonos hőmérséklet.Nekem a kis dobozban is volt 1.5-2fok eltérés még az alagutat le nem fedtem ha ehez hozzá adom a termosztát hisztézisét akkor már 2.4fok így már a végleteket súrolja a keltető különböző pontjain.A hűtőról azért még nem mondtam le,de tartok tőle hogy fog sok meglepetést okozni.