sztimea Creative Commons License 2010.01.13 0 0 1529

Üdvözlök mindenkit-új vagyok itt- visszaolvasgattam a topikot- bár nem végig.Kivitelezők vagyunk, sokáig csak hagyományos szerkezeteket építettünk, majd elérkezett a saját házunk építése, itt találkoztunk a PKC-el.Egy másik cég termékével kezdtünk le foglalkozni-de a PKC-nál maradtunk,több szempont miatt-értékersítő,múlt,termék,stb.TErmészetesen a saját házunkat mi szerettük volna építeni- és építettük is.Eközben nagyon megszerettük a technológiát,-dec.közepén a mínuszokban falaztak a fiúk-gyorsan,tisztán haladtak.A PKC kivitelezői lettünk, és mivel jártasak vagyon a kereskedelemben- ezért a viszonteladói is.DE: soha, senkire nem beszéltük rá feleslegesen aPKC-t, a mi házunk még a 30-as elemből épült, fafödémmel,könnyűszerkezetes válaszfalakkal.-csak ,ameddíg a pénze engedte, illetve,amit szükségesnek láttunk.Ma már több házon, tetőfelújításon vagyunk túl, van kapcsolatunk tervezőkkel, akik terveznek és átterveznek- és úgy gondoljuk, minden tudunk, amit kell.

Ha bárkinek tudunk segíteni, keressetek nyugodtan, fejér megyében vagyunk, bárkinek szívesen megmutatjuk a házat,akár hétvégén is:-) és elmondjuk a tapasztalatainkat-mint benntlakók.

Az egyébként tévhit, hogy ha a gyártót keresi meg valaki, több kedvezményt fog kapni.Megkeresheti, sde a mi esetünkben pl. hozzánk küldi ka környékről az érdeklődőket-meg lehet próbálni tőlük kérni egy árajánlatot- és átjönni hozzánk, és kérni tőlünk.Eddíg még mindíg mi voltunk a jobbak:-) és ez ugye nem kerül semmibe.

Lehet, hogy kicsit hosszú voltam, bocs, ha segítség kell, írjatok.Üdv.