Mr_Marell Creative Commons License 2010.01.12 0 0 12793

Udv Octaviások és nem Octaviások!

Csatlakoznék a forumhoz mint O2 tulajdonos most már. (2 hónapja)

Egy 2006-os OII Combi 1.6 MPI Ambiente a "kicsike" akivel szokjuk egymást.

A szerelem még tart annak ellenére is ,hogy nem csak pozitiv tapasztalataim

vannak....  Néhány észrevétel az eddigiek alapján

- Kitűnő családi autó. Csomagtér + pakolhatóságból jeles

- egy nagyon eltalált formavilág

- kényelmes mint az elől mint a hátil úlöknek (Sajnos a gerinctámasz hiányzik belőle)

- Kellően tompítja budapesti utviszonyokat

- nem egy erőgép de átlagos  közlekedésre teljesen megfelelő

- fogyasztást alacsonyan tartani egy komoly kihívás. Most a téli, araszolós

100% városi forgalomban eddig a legjobb fogyaztás 8.2 volt  Átlagban, úgy hogy

nem nyomom kb 9 körül van.

- Nagyon alacsony az autó!!! Az autó rendelkezik horoggal is és ennek a legalsó pontja (elktromos kötődoboz) már 2x találkozott fekvőrendőrrel úgy, hogy a kocsiban csak ketten ültek csomag nélkül.A találkozás eredménye pedig, hogy

a doboz alulról beleköszönt  a hátsó lökös alatti műanyag "szoknyába" azt deformálva rendesen. Ezt nem vettem jó néven .  Jár itt még valaki horoggal ?

Nektek nem volt ilyen problémátok?

- A bal első "ajtóbol" itt is folyik a viz az eső után...

- A szürke kárpit igen érzékeny. Ha az esőtől vizes lesz foltot tud hagyni száradás után. Más autóknál ezt még nem tapasztaltam pedig használtam már világos kárpitot. nem fogom megúszni rendszeres kárpittisztítás nélkül...

a gyerekek miatt is jó lenne valami úléshuzat. Azt nem tudjátok, hogy az első üléseknél le kell-e venni az ülést alulról kürölvevő műanyagot amibe a rekeszek vannak ahhoz, hogy egy üléshuzatott korrekten rögzíteni lehessen vagy pedig enélkül is megoldható? Vagy talán az egész ülést is ki kellene venni ? Használ valaki rá üléshuzatot?

Egyelőre ennyi, idővel nagy valószínűséggel jön a majd a többi észrevétel...

Mindenkinek Szép Napot !