Fodors Creative Commons License 2010.01.11 0 0 187

Sziasztok !

A tegnapelöttől (2010 jan 9) én is egy Lybra 1.9 jtd/2005 febr. évjárat boldog tulajdonosa vagyok. Amint látom itt esetleg segítséget kaphatok, mert máris történt egy kis malör.

Be szerettem volna tenni a sim kártyát a helyére, de mielött az beszorult volna ahova kell, inkább beesett . Nem birom kivenni, nem is látszik azon a vékony nyíláson. Járt már vki így, mi a teendő? Szét kell bobázni hogy kivehessem , vagy van esetleg vmi egyszerübb megoldás?

Végigolvasván az össz hozzászólást írjátok , hogy nem lehet beszerezni a navihoz magyar lemezt. Vagy estleg időközben mégis sikerült ez valakinek?

Gondban vagyok továbbá a használati utasítással is, biztos találnék benne hasznos infokat, de az enyém francia nyelvü amiből egy kukkot sem értek. (luxemburgból jött a kocsi). Most van benne 59000 km, pl azt sem tudom mikor kell cserélni  a vezérműszijat és a vele járó feszítő görgöket stb. Olajcsereintervallum, milyen olaj ??? stb. Nagyon örülnék ha vki(kik) ezekben segítenének. Köszönöm elöre is.