Sziasztok!
Mi február 8.-án indulunk a már sokat emlegetett 'A-betűvel fémjelzett' utazási irodával 3éj Bangkok, 10éj Phuket (Club Andaman) felosztásban...A fakultatív programokat mindenképpen magunk szeretnénk megoldani, mind költségkímélés, mind saját időbeosztás szempontjából...
Phuketen jártas fórumozók segítségét kérem, minden információt szívesen fogadok, ami hasznos és tényleges tapasztalaton alapul. Több helyről is említették, hogy a robogó bizonyos szempontokból nem javallott, s az autóbérlésről nem sokat hallottam eddig. Annyit tudok, hogy kb. a szállodával szemben uszkve napi 5ezer Ft körül lehet bérelni full insurance opcióval (ez már jobb, mint az interneten kínált 1100-1500baht). S a benzinárak pedig nevetségesen alacsonyak (kb 120Ft/liter) az itthonihoz képest. Ki próbált szerencsét esetleg autóval? Milyenek a közlekedési viszonyok? Eligazodás stb...
-Érdekelnének különböző javallott úticélok, merre érdemes így menni, titkos partszakaszok, kevésbé felkapott, mégis érdekes gyöngyszemek...
-Még mindig autónál maradva én terveztem Krabit is, bár erről szintén keveset hallottam. Légvonalban Phi Phi jelenti a félutat (48/42km) de ezt ugye nem feltétlenül hajóval szeretnénk megoldani, hanem mint mondtam, kicsi kerülővel, gépjárművel. Mennyire kivitelezhető ez szerintetek?
-A programok között természetesen nem maradhat ki egy hajótúra PhiPhi-n és a James Bond öböl. Kajakkal is szerveznek túrákat - tapasztalat?
-Van még valami, amit feltétlenül ajánlanátok?
-Egy kis elephant trekkinges dolgot is ki szeretnék próbálni, de eről még sok információt nem tudok, így tényleg MINDEN érdekel! :)
Jön valaki esetlen ebben az időpontban? Esetleg ebbe a szállodába (Club Andaman)?
Köszönöm válaszaitokat! :)