franciacsibe Creative Commons License 2010.01.10 0 0 3198
Ha nem jo a jobb oldalon, gyerek ugyis jelzi, vagy te is rosszul vagy, a szulesznom szerint, fekudjek ugy ahogy jolesik, amig jolesik.

Hajolgatas: szoktam, ket gyerekkel muszaj :) a babanak nem art, inkabb a hat miatt gazos, tehat ha nehezebb dolgot emelsz, jobb leguggolni mint hajolni.
Meg tartosan nem, de az nem is esik jol, pl amikor pakolok ki a mosogepbol vagy be a szaritogepbe, altalaban leterdelek hozza, az mar jobb, nem hajolok vagy guggolok mint azelott. De pl a mosogatogephez hajolok, az muszaj. Vagy ahhoz hogy osszeszedjem a nappaliban hagyott jatekokat, stb.

Nekem az exferjem sosem volt hajlando pelenkazni vagy furdetni. A mostani parom viszont egyedul nevelte a lanyat a kicsi 10 napos kora ota (akkor lepett le a kislany anyja), tehat o profi ezekben, de nekem is furcsa lesz atengedni ezeket a dolgokat az biztos. Mindenesetre konnyebb lesz az eletem az tuti, ha o segit majd (emlekszem, hogy anno 7 nappal az epemutetem - nyilt hasi seb - utan mit szenvedtem hogy a kiskadat megtoltsem vizzel es megfurdessem a csecsemot, amikor meg kiegyenesedni sem tudtam.) Szoval mindenkepp jo ha ennyire lelkesek a ferjek es ha megtanulnak ok is ezt-azt.
Előzmény: Törölt nick (3197)