tweede Creative Commons License 2010.01.10 0 0 997

Sziasztok!Kriszti, mi tavaly szeptemberben voltunk Dominikán, szintén Düsseldorfból indultunk - mivel hozzánk is ez a legközelebbi reptér. Az ITS-sel vigyázzatok, mert mi náluk foglaltunk, és csak akkor derült ki, hogy Air France-szal megyünk, párizsi átszállással...amiből aztán az lett, hogy 1 napot sikerült az Orly melletti szállodában eltöltenünk, mivel 1,5 óránk lett volna a csatlakozásig, és természetesen lekéstük a másik gépet. És ez még semmi ahhoz képest, hogy utána -kis túlzással-de körbeutaztuk a fél karibi szigetvilágot, mire Santo Domingoban "kikötöttünk", ahonnan még jó 4 órás taxizásra volt Punta Cana. És sajnos csak 1 hétre mentünk, amiből lett 5 nap, ebből 2 Gussal. De ezeket a kalandokat, amik akkor történtek nem adnám semmiért, és nem is panaszként írtam, csak ha lehet, ússzátok meg inkább Air Berlinnel, egyben 7-8 óra alatt. Amióta pedig hazajöttünk, Dominika napi téma, akár zenében ( örök hála Gussnak a 10 darab cd-ért), akár szépségében, hangulatában. Nem vagyok én sem egy nagy fórumozó, de ide mindig szívesen "jövök". Amúgy mi is szeptemberre tervezzük újra a visszautat.

Ancsi