Melcsi1982
2010.01.10
|
|
0 0
996
|
Hello kora34! Szerintem nagyon jó szállodát választottatok!Nagyon jók az éttermei,szinte mindegyik étteremben voltunk és csak jókat ettünk!Az éttermekben egy dologért kell fizetni ha a ház borán kívül (ami ihatatlan) bor lapról rendelsz bort!Mi borosok vagyunk és minden étteremben rendeltünk, 20 dollártól indultak az árak/palack!A spa részleget nem látogattuk ,mert elég sok programot iktattunk be ,amikor meg nem voltunk sehol ,akkor a parton vagy a medence mellett lógattuk a lábunkat!Viszont mindenhol kint voltak a spa részleg árai és szerintem egy kicsit drága volt mert egy sima masszázs 25 perces 50 dollár volt!Ami már különlegesebbnek számított mint egy aromaterápiás masszázs az már 80 dollár volt! Mi voltunk a delfinszigeten ahol delfinekkel úsztunk,azon kívül búvárkodni és Gussal is csináltunk 4 nap progit!Szuper volt!A progikat mindenképp érdemes Gussal csinálni ,mert akkor azt kapod amit vársz!A szállodával kapcsolatban nem tudom ki milyen beállítottságú ,de mi nem vagyunk annyira gyerek pártiak ha nyaralásról-pihenésről van szó!A szálloda viszont igen,igy tele volt gyerekes családokkal (apa,anya,2-3 gyerek) és hát nem voltak valami csendesek!Este a bárokban is húzták maguk után a szülők a gyerekeket!Az éttermekben 9 körül azt láttad hogy a gyerekek alszanak az asztalra borulva!Különösen nem zavaró csak,csak nekem furcsa ,hogy a szülők a saját igényeik miatt nem veszik figyelembe a gyerekeik igényeit!Na mindegy!Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat! Melcsi |
Előzmény: kora34 (942)
|
|