kicsit felületesen nézed meg a dolgokat,engem csak ez bosszant,ha meg én tényeket vagy dokumentumot írok,akkor az önigazolás,ez azért érdekes megközelítés.Nem feleltél most se a kérdésemre,általánosságokat írsz, és még mindig nem tudjuk,hogyan tudjuk innen olcsón foglalni a te általad javasolt lapon,ha nekünk nincs kinti rokon,kinti kártyával,mint először említetted.
Rendben,ha van valakinek segítő ötlete,de jó lenne már tudni,miről beszélünk..?És ne legyen már ciki,ha az embernek konkrét elképzelései meg tapasztalatai vannak,és nem harap rá rögtön valamire! Én már nem vagyok olyan fiatal,mint te (ebben biztos vagyok) és nem ugrok mindenre, hát van ilyen. Még akkor sem biztos,hogy lelkesednem kell,ha nagyon olcsó valami,mert hátha nem oda akarok menni vagy nem azzal a hajóval.Hadd lehessen ilyen is.
Felületesen nézted meg a január végi "említett" utat, mert amiről beszéltünk,és állítólag te olcsóbban láttad, az egyáltalán nem megy Róma felé, Savonából indulnak, a Serena is meg a Marina is, bár fel lehet szállni rájuk Barcelonában is.Úgyhogy semmi gond autóval menni,Savonába mindig azzal megyünk,egy nappal előbb.
Vagyis akkor mégsem biztos,hogy a Tensivel rosszul jártam,mert te nem ezt nézted..
Miről vitatkozunk,ha én konkrétumokról beszélek,te meg csak vagdalkozol,na látod,én meg ezt nem szeretem,úgyhogy hagyjuk is abba a személyeskedést,maradjunk a tényeknél.
A Costa igen,csak egyik,de a kérdező azt nézte ki,és most erről beszélünk,nem baj,ugye? Tehát én azt mesélem neki,mi lesz a szabály a Costánál,bocs.