Szia chrlengly!
Nem hasonlítom én a hét helyet már csak azért sem, mert eddig csak az egyiken jártam meg egyébként is túl szubjektív lenne...
Tisztában vagyok a nagy resortokkal is, ezért is nehéz ez a szitu nekem, mert bár szívesen mennék, de amikor egy 9x13-as fényképen 100+ napozóágyat látok, háát elgondolkoztat... Hisz nyaralni mennék, pihenni és baromira nem örülnék, ha mellénk mondjuk egy háromgenerációs népes család telepedne le (ide írhattam volna más összetételű csapatot is... mert sajnos tapasztalat, hogy akik sokan vannak, mindig hangoskodnak...).
De azért csak vágyom oda (is), így még nagyon képlékeny a dolog és még mielőtt félreértés esne, hogy lehurrogom Dominikát...neeem, szó sincs róla, csak a félelmeimet írtam le.
Ha azonban bárki tud nekem nyugis, szép helyet ajánlani ott konkrét szállodával, mert mondjuk már volt ott, kérem hogy legyen kedves írja le!!!
És egy mondattal még vissza Maldívhoz: csak annyit reagáltam Dom Guss hozászólására, hogy én mindig ilyen büntetést szeretnék!!! (... és akkor lehet, hogy egész életmeben bűnöznék, hehe?! ;-) )
(azt már nem írom itt le, hogy az emberek mit csinálnak ott esténként, mert ugye off.., de olvass el pár oldalt a Maldív fórumon, vagy ha szeretnéd írok Neked mailt róla... :-) )
És most véletlen én is meg foglak találni iwiwen, ha vagyok olyan ügyes, mint Te!
:-)))
Minden jót és aki teheti menjen nyaralni!!!!