Hát Allia, én itt errefelé nemigen tudok válogatni a kórházak közül, max ha utazok 30 vagy 60 km-t. Bár még így is lehet hamarabb odaérnék mint Pesten pl egy csúcsforgalomban. Viszont jó ötletet adtál, úgy néz ki van itt ismerős szülésznő, ő aranyos és biztosan segít. :) Eddig úgy áll a dolog, hogy nem lesz kicsi babó, de én sem vagyok kicsi, remélem elkerülöm mindenféle más szempontból is a császárt. Eddig egy epeműtétem volt, nagyon nincsenek a műtétről jó emlékeim.
Viszont aki megteheti, és nem lakik túl messze a határtól, érdemes kilépnie Ausztirába egy-két dolgot vásárolni. Mi ma mentünk ki - mint szinte mindig a legvacakabb időben :) - és szinte minden rucit megvettünk a babócának amire gondoltunk. Nem csak olcsóbb, hanem a minősége is teljesen más mint itthon. Babakocsit még megérte volna, de az pont nem kell, de gyermekbútorokért nem érdemes kinézni. Írtó aranyosak azok a kis rucik, nagyon örülök nekik.
Gratula sway, remélem majd az én eredményem is jó lesz, valamiért én tartok tőle, pedig még sosem volt gondom a cukrommal. Én a 27.héten megyek majd.