4umos Creative Commons License 2010.01.08 0 0 3092
ezt én is olvastam, méghozzá a novemberi hammer world-ben a tesco újságos standjánál. :))) kb. ennyi érdekes info volt a cikkben, ezért nem láttam értelmét a megvételnek. :)

hogy mindenki mindenkit kerülni fog, az túlzás szerintem, mert egy king biztos szívesen haverkodna hetpapával. nyilatkozta is korábban, h nagyon tetszik neki az új metallica album, és szívesen turnézna közösen. de szerintem egy ilyen közös turné pont arra is alkalmas lehet még, hogy az ilyen egojú arcok most "kényszerítve" lesznek, hogy találkozzanak egymással és felvegyék a kapcsolatot, amit amúgy talán soha nem tennének, mert hiúságból nem nyit egyik a másik felé magától. itt meg lehet elég egy backstage-ben egy kézfogás-üdvözlés, és már kezdődik a régi sztorik felelevenítése, egy kis duma, egy kis sör, amiből utólag még bármi jó is kisülhet. :)

egyébként a king-mustaine viszonyban mustaine nagyon szeretne újra jóban lenni king-el (ezt többször is hangoztatta a saját honlapjának fórumán), szóval nem az van, h mind a ketten kerülik egymást. jelen pillanatban csak az egyik kerüli a másikat. :))

mustaine meg is invitálta araya ausztráliai turné során való lebetegedése közben king-et, h lépjen fel a megadeth-el egy színpadon egy pár szám közös eljátszásában, de king nem reagált rá túlságosan...
Előzmény: deliriousnomad (3089)