ckerti Creative Commons License 2010.01.08 0 0 12691

Neked már O3 van?

Nem a tesztcsapatban vagy véletlenül? :-))

A válaszok a magam értelmezésében:

1. Az utólagos xenont jogszabály tiltja, a rendőrök keresik, nem éri meg, bár jobb a fénye. Ha szabad javasolnom, akkor vegyél esetleg egy gyári, xenonlámpát (lámpatestet is, nem csak izzót), azt szereld be, hozzá egy fényszórómosót és a dinamikus magasságállítót hagyod csak ki, de kisebb eséllyel zaklatnak a zsaruk szexuálisan...

2. Nekem is Ambiente az autóm, tetettem be hátra hangszórót, szerintem kell kábelezni. Nézd meg a "B" oszlopból az ajtóba menő gimuharmonikás átvezetőt, hogy mennyi kábel van benne. Ha csak egy pár van, akkor az a központi záré, ha több, akkor sanszos a hangszórókábelk, amit az oldalkárpit leszerelésével tudsz ellenőrizni. Íme a módszer: http://www.skoda-orrmotor.hu/muhelytip.php?id=52

A rádió tudja kezelni, azzal nem lesz gond (apropó nem kell egy Audience Mp3 belső CD-táras fejegység, az enyém eladó). A hangszóró -ha jól emlékszem- 16 cm átmérőjű lehet a gyári helyen.

3. A garanciavesztésre kérdezz rá, de mivel ez csupán szoftveres aktiválást jelent, én csodálkoznék. A márkaszerviz max. 1 óra óradíjért, de inkább 3-5 eFt összegért biztos szívesen aktíválja Neled a funkciót, de van még pár opció, amit érdemes megfontolni és esetleg aktiválni. Pl. menet közbeni ajtózárás,  2. ködlámpa, jobb oldali tükör szeparált mozgatása alapból...

Szimpatikus szerelő esetén -és ha engedik, hogy ott legyél a kocsi mellett- ezeken sorban végig lehet menni, és rákérdez a szerelő, hogy kell, vagy nem kell az adott funkció.

Előzmény: :petyus: (12690)