fatema Creative Commons License 2010.01.07 0 0 435

valóban nem jutottam el még az általad említett honlapra,de még mindig nem tudom,hogy itthonról foglalva és itthoni kártyával fizetve is működik-e,mert csak akkor érdemes nekem pl. egyáltalán ránézni.Szóval erre is kérek választ.És akkor megköszönöm a jó ötletet,de tényleg,nem esik nehezemre.:o)

nem vagyok sértődős,csak én meg téged éreztelek "kinyilatkoztatónak",holott hát sokfélék vagyunk,mindenkinek más elvárásai és lehetőségei vannak. Pl.van aki klausztrofóbiás,és sose menne ezért belső kabinba,ha ezerszer is olcsóbb.Mi meg azért nem,mert nem ezen spórolunk,viszont nem kaszinózunk :o)) (van, aki azt imádja)

És nem vagyok üdítőivó,de néha próbáltunk az automatából inni,nekem a víz jobban bejött.De arról nem tudsz meggyőzni,hogy  az automaták az étkezések között nem elérhetők,ez ténykérdés.

De én nem zárom ki,hogy más hajón lehet más helyzet, mert néha  a kajában is vannak minőségi különbségek,én csak azokról beszélek,amin én voltam. Miért állítanék ilyet különben?

Triestből csak a régi Costa hajók jártak eddig,(sőt talán csak egy) most nem néztem,de talán még mindig.Én pl.azt is szoktam nézni,hogy a hajó ne legyen 20 éves,mert azokban nincs stabilizátor,és az én gyomrom jobban szereti,ha van :o) És a régieken nincs persze balkon se. Ez nekem fontos,de ez nem azt jelenti,hogy másnak is.

Másrészt Velence sincs messze,és nagyon klassz helyről indul,a Costa saját épülete nagyon kényelmes, könnyen megtalálható kocsival,jó és egyszerű a parkolás stb. Mi már kétszer indultunk onnan,ezért mertem ajánlani. Nincs elképesztőbb látvány,mint amikor végigúszik a hajó a Szent Márk tér előtt,és lenézel a sok kis nyüzsgő emberkére,és persze a csodás palotákra.Felér egy városnézéssel,kihagyhatatlan!

Látod,két malomban őrölünk,ezért volt meddő a vita! Én mint említettem,a netes foglaláson azt értettem,hogy a hajóstársaságok saját weblapja.

Ezért nem értettem,mit mondasz,mert nézd ,pl.amiről beszélünk:

január 17,31 ,Costa Marina (ami egy régi hajó) 600Euro a belső kabin a saját lapjukon.

január 18,29, Costa Serena (egyike alegújabbaknak és legnagyobbaknak) 679 Euro,a saját lapjukon,ismétlem.

Én azt gondoltam eddig,hogy ez a mérvadó.

Na most te határozottan ledorongolsz azért,mert én állítom,hogy a Marina-s út olcsóbb....:o) De hát tényleg olcsóbb a hajóstársaság szerint!!! (És az utasok nem is fizetnek annyit a régi hajókért,mint asokkal kényelmesebb újakért,miért is adnák egyforma áron?)

Amúgy szerintem bízzuk mindenkire a saját élményeit,majd eldönti személyesen,aki arra jár,hogy elveszik-e a vizét és tud-e ingyen üdítőhöz jutni napközben..:o)

Előzmény: rekasz (434)