h.rom Creative Commons License 2010.01.07 0 0 126
> ember, az egésznek az lett volna a lényege, hogy együtt menjetek fotózni.

Az egésznek az a lényege hogy megkért, hogy vigyem be valahova ahová én NEM TUDOM bevinni. A közös fótózásnak semmi akadálya, azt hiszem eddig ha bárki szerett volna velem jönni senki elől nem zárkóztam el. Hisz sokkal jobb társaságban, mint egyedül. Lehet tapasztalatot cserélni meg minden. Még soha senkit nem bántottam, ha valaki mondjuk retusban kért segítséget akkor segítettem, megmutattam hogy _szerintem_ hogy érdemes ezt vagy azt lefotózni, ami nem azt jelenti hogy úgy a legjobb, csupán _én_ úgy csinálom. Mit kell engem b...szogatni? Beszeretett volna menni egy helyre amiről én nem tudtam hogy télen zárva van, de mivel tényleg zárva van - ma megnéztem -, én sem tudnék bemenni.

> fel lett neked kínálva egy lehetőség, hogy más perspektívából is alkothass a létra
> segítségével, ne adj isten, jól is érezd magad egy társaságban.

Lassan kikiáltotok főellenségnek és már én vagyok minden rossznak az elrontója. Kössze.

> de ahogy látom, a jó társaság nélküled csak jobb lehet.

Hát tessék. Azt hittétek talán hogy majd megnyitom a kapukat vagy mi? Én a legjobban a természetbe szeretek kijárni, ott érzem magam a legjobban. Ott nincsenek zárt kapuk. Nem kell velem jönni senkinek. Nem tudom mit képzeltem.

> mit vársz ezek után?

Semmit köszönöm. Ezután is egyedül megyek. Van két jó barátom, Trebor meg Tengerszem. Rájuk számíthatok.
Előzmény: rollin46 (124)