Szia!
En uj vagyok ebben a topicban...Parommal iden valami kulonlegesebbet utat tervezunk.
Eloszor a Maldiv szigetekre gondoltam, mert hat ugye egyszeruen gyonyoru a partja, de azert a parton, feher homokon es palmafakon kivul szeretnenk mast is latni...most Domrepnel tartunk.
Hat kb. ilyen igenyeink lennenek:
-hofeher homokos part, turkizkek viz, palmafak, semmikepp sem tomeges strand, hanem ahol csak par ember kolbaszol
-szep nagy szalloda jo kajaval (en igen, de Parom nem eszik halat, tehat husfelek is legyenek), jo nagy medence, amibol latszik a tenger, szinten ilyen balkon/reggelizo, hogy kaja kozben latjuk a tengert :o)
esetleg egyeb szolgaltatasok, mint masszazs pl
ja es szep, viragokkal diszitett szobak, agyak :o)
-aktiv ejszakai elet
-kirandulasnak erdekelne a helikopteres ut, delfin simizes es vizeses nezobe is szivesen mennenk
Amugy Nemetorszagban lakunk, innen is repulnenk. Esetleg tudsz jo utazasi irodat ajanlani?
Eddig Punta Canat neztem...ugye repulo is megy oda?! Akkor nem kene orakat transzferezni...
Ja, es szivesen mennenk oktober elejen...szted az milyen idojaras szempontjabol? Nagyon esos?
Van elet olyankor arrafele?! Vagy ez hulye kerdes es az mindig van?! :o)
Elore is koszi a valaszokat...ahogy idom engedi majd olvasok itt meg persze vissza es informalodok...
Kriszti