noaaa Creative Commons License 2010.01.07 0 0 3657

Jaj, nagyon köszönöm mindenkinek a jobbnál jobb ötleteket, lesz mit megvitatni otthon... Nálunk tavaly többek között a New-York-i szabadságszobor játszott, mint jelmez, az egyik gyerek találta ki és ragaszkodott hozzá. Gondolom bele tudjátok élni magatokat a fejdísz elkészítésének elsöprő élményébe. :-DD 

Tolltartóban egyértelműen a jobb minőség számít, de egyébként a Herlitz nem is olyan rettenetesen drága - vagy én fogtam ki jó árat :-). Amúgy érdemes töltöttet venni, mert elég jó minőségű cszínesceruzák vannak benne és nekem tolltartóstul került annyiba, mintha hasonló kategóriájú színes-készletet vettem volna magában. Különben minden iskolai cuccból érdemes a jó minőséget venni, az ócskával csak a bosszúság van és a végén sokkal drágábban jön ki az ember az egészből, ha folyton újat kell venni, mert tönkrement. Mi is megfizettük a tanulópénzt persze: például  tucatnyi hegyezőt dobtam ki, amíg végre vettem egy Faber Castellt arany áron, amit három éve napi szinten használunk és olyan, mint a borotva...