Laurendilla
2010.01.06
|
|
0 0
3182
|
nem tudom, biztosan vannak "elvarázsolt" dokik - bár nem tudom hogy ez kinek mit jelent. Én is privát rendelésre járok az orvos emberszába vesz, tudja a nevem, tudja hogy motorozom, nem kever össze senkivel - mindent készségesen elmond, akár többször is. És mindig megkérdezi hogy van-e valami amit tudni akarok, mert tudja hogy ez lesz az első babám és még nincs szülési tapasztalatom. Meg hogy az utolsó vérvételt egyeztessem az asszisztensével (aki egyébként szülésznő és ő lesz az én szülésznőm is) és nyugodtan menjek be a klinikára és körbevezetnek ott is, hogy milyenek a szobák, ki az anesztes, milyen a szülőszoba, a váró, milyen szülést akarok, mik az alternatívák stb. Persze itt szabott ára van a szülésnek, de szolgáltatást kapsz érte. Nekem pl. nem kell vinnem semmit a kórházba mindent adnak, ahhoz képest, hogy milyen listákat olvastam "a normál" esetekre (tena betét, eldobhatós bugyi, alkohol, vatta, gyereknek ruha, pelus, nekem pizsama vagy hálóing, miegymás) csak azt a ruhát kell bevinni (majd) amiben a picit hazahozzuk. |
Előzmény: franciacsibe (3180)
|
|