Axióma Creative Commons License 2010.01.06 0 0 661
En pont forditva gondolkozom, mint te:) De ez nem baj, unalmas is lenne a vilag csupa egyforma emberekkel.
A foldregiszter egy egyszeri beruhazas, viszonylag kis mukodesi koltseg, meg ha idonkent nem is hagytam elhanyagolni. Nem antibacis csovel a beruhazas sem olyan egetvero. Tuti, hogy lerakom akkro is, ha semmi nem lesz bekotve, bar azt nem hiszem. Aztan lazan lehet az abbol jovo levegobol telen levego-levego hoszivattyuval egy alap szelloztetos elleniranyu hocserelo utan utanfuteni (es viszonylag jo homerseklet miatt jo COP-vel, a legkondi meg "viszonylag" filleres darab - hmv-t nem latom ertelmet ebbol csiholni, a beruhazasi pluszbol par evig megvan a teli elektormos felfutes, nyaron napkoli).
Nyaron persze csak akkor jo a nem kezelt foldreg.-bol jovo levego, ha hocsereljuk me'g egyet az ellenaramu utan a befele levegovel, ahol lesz veszteseg, de mivel nagy teljesitmenyt szeretnenk telen is kinyerni, talan egyensulyban lenne a ket meretezesi igeny.
Aztan 5 ev alatt me'g barmi tortenhet... nekem messzebb van meg az a kovetkezo epitkezes. Na meg nyilvan meg kene bizni szakembert (bar nem vagyok meggyozodve, hogy ugy biztosan jobban jarnek, mint a forumkozosseg globalis tudasaval).
Előzmény: peterch (659)