Elszallt a 20 soros valaszom, akkor most mar megint csak tavirati stilusban. Jo arat mutattal, na nekem ennyi altalaban a $-szamlam. s ha feliratkozol a listajukra, az extra ajanlatokat is elkuldik.
Min. 90 napos last minute-tal. 18 napos Barcelona- Florida 1300 $, de ha picit varok, meg ez is 3oo- zal kevesebb lett volna. Mar irtam, hogy 'csaladilag' kinti kartyarol tudunk fizetni, s hidd el, hogy nincs az adon kivul semmi tobbletkoltseg
Dehogy akartalak megbanni teged az 'inkorrekt' szoval, csak szerintem elgendo egy szerenyebb 'belso' szobaval inditani, hiszen a is 'csak' egy 4*-os hotelszobanak felel meg, s jol erzed magad a fedelzeten, az usziban, az ettermekben, a szinhazban es elsosorban a kirandulasokon.
S miutan ellenoriztem a forumozo uticeljanak menetrendet , emlekeztettem a kerdezot, hogy csak Athenben szorul egyeni szervezesre, a tobbi megy magatol. Ancona seta, harom helyszinen sajat ingyenes hajo a partra, tehat 'jol' ki lehet jonni. S kerdesre valaszoltam, hogy szerintem mennyibol lehet kijonni .
Az italrol irtakon ertetlenkedem, mar regen nem irjak a 'napiparancsokban', hogy nem lehetne egy-egy uveget bevinni.Nem kell azt felcsempeszni, a taskadban van, ennyi.
Az udito, tea, kave, fagylalt, gyumolcs korlatlanul van m i n d e n altalunk ismert hajon, nem ertem, mi ellen tiltakoztak az amerikai utasok ? Persze Colat a pultnal kell venni.
Ja es a 'hadgyakorlatrol' nem irt egyikunk sem, azt csak jo humorral lehet kezelni, de 2 ora alatt lemegy, s nem ildomos elbliccelni !