charlie b Creative Commons License 2010.01.06 0 0 190
Sziasztok!

Én is gyűjtöm a sorozatot. Emlékszem tavasszal ledöbbentem egy kicsit, amikor kiderült, hogy a próbaszámokat csak néhány városban lehetett kapni. Alig vártam az országos terjesztést.
A kiadónak többször írtam a sorozatban megjelenő autók miatt, és a sablonos válaszaikból úgy tűnik, hogy csak a lengyel sorozat autóit fogják kiadni, a kérdőíven is csak az ott kiadott autók vannak, szerepelt ugyan egyéb választási lehetőség, ahova én az orosz sorozatból írtam autókat (pl. Csajka, Latvija), mivel onnan is jöhetne pár autó, de ennek kevés esélyt adok.
Amúgy érdekesnek tartom ezt a kérdőíves dolgot, én azt hittem, hogy a szavazok alapján hamarabb fog jönni itthon egy Skoda 120-as, mint egy Polonez, vagy Pobeda.

Ahogy látom, a napokban nemcsak a hazai honlapot frissítették, hanem a lengyelt is.

Pár kép lengyel gyűjteményekről:

Nekem eddig csak a Trabanttal volt gondom. Az először kezembe került darabon hiányzott az egyik ablaktörlő, és a jobb hátsó lámpa, de szerencsére volt hibátlan példány is.

Először én is gondolkodtam az előfizetésen, de eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha hibás példányt hoz a postás, az újságosnál viszont rögtön látom, ha valami nem stimmel.