peterch
2010.01.06
|
|
0 0
657
|
Szia ! Figyi en csak feldobtam egy gondolatot es most is merem allitani, hogy jol meretezett rekuperator eseten rafagyas nem jon letre. Mert a hoatado feluletek amennyiben jo hovezeto anyagbol keszultek, akkor nem hiszem ,hogy olyan helyzet letrejohet, hogy kilepo + 3 C fokos paras levego tavozik es a rekuperatorban ugyanazon az oldalon kozben meg megfagy a feluleten a viz( termeszetesen figyelembe veve a rekuperatoron athalado levego iranyait, ami szerintem a meleglevego felfelearamlasat, kozben lehuleset es a belepo friss levego lefele aramlasat es melegedeset feltetelezi). Ott valoban csak extrem homersekleteknel all fenn ez a helyzet, olyankor kell a + hoforras. ezekbol a napokbol keves van. Es ezert megepittetni egy draga foldregisztert? Szerintem a Wh helyen valo , mivel nem teljesitmenyt takar, hanem kidobott homennyiseget. Szerintem. De tudod en is csak egy buzgo amator vagyok! Sokszor egy rossz otlet is hozzasegit egy jo letrehozasahoz, kipattanasahoz. Szerintem azert vagyunk itt, hogy segitsuk egymast es nem a szalka keresese a fo cel. Udv , Peter. |
Előzmény: Axióma (656)
|
|