zozi 80
2010.01.06
|
|
0 0
112
|
Sziasztok!
Egy 2006-os ötajtós 1.5-ös DID(1.5-ös 3 hengeres merci motoros) Colt boldog tulaja vagyok. Alig fél évesen, 5000kilóméterrel vettem az autót, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mosz produkált egy hibát,amivel kapcsolatban a segítségeteket kérem. Talán nem én autóm az egyetlen, ami ilyen tüneteket produkál. Az egész ott kezdődött, hogy kigyulladt a kis sárga lámpa, ami motorhibára utal. Kiolvastattam a hibát és kiderült, hogy az üzemanyagrendszerben indításnál túl nagy a nyomás. De csak közvetlenül az indításkor, és szinte azonnal visszaáll a normál nyomásra. Ha már járó motornál kitörlik a hibát, akkor vígan ketyeg az autó. Viszont indításkor rögtön vissza is írja magát a hibatárolóba. Szeretnék minél előbb a végére járni a dolognak, mert a motort is leszebályozza, nem engedi 3000-es fordulatszámnál tovább felpörögni. Ha valaki tudna tanácsot adni, vagy valamilyen ötletet, azért nagyon hálás lennék. És még valami! Légyszi a e-mail címemre írjatok, mert nem minden nap van lehetőségem gép elé ülni. Előre is köszi! Címem: zmrazikzo@citromail.hu |
|