Szia! Hat igen nekem a dieta nem art,csak tudod most meg mi nem tiszta hogy szabad ezeket a gyumolcsoket enni amit leirtal?
Ma voltunk a borgyogyasznal aki most jobban megmagyarazta hogy mik is ezek a kiutesek,ez egy virus ami bor kivorosodest okozott nalam,szoval semmi koze a candidahoz,ha most ezek apottyek nem jottek volna ki rajtam soha nem derult volna ki hogy candidas vagyok.Tej termeket nem iszok eszek mert azt mondtak hogy azt se szabad.
Alergias nem vagyok mert ma egy hete elmentem privatilag megnezetni az alergia tesztet,szoval ott neztek nagyon sok mindent a lisztet is,de semmire se vagyok alergias.Ez ami meg nekem van borbetegsegem erre azt mondta a dokim hogy 4-8hetig is eltarthat,most kaptam ra inekciokat,hatha ez jobban fog hatni mint a gyogyszer.
Kulonben nekem ha a candidarol beszelunk az volt mar nagyon reg a tunetem ha ettem akkor rogton ugy felfujodtam mint aki 6 honapos terhes,de nagy jelentoseget nem tulajdonitottam neki,akkor ezek szerint a candidatol volt.Te milyen gyumolcsoket eszel vagy tejtermekekbol mit eszel?
Koszonom hogy idot szakitasz ram!