Kedves Alinda!
Most, hogy kicsit több időm volt, átfutottam a topicot, és láttam, hogy Ön is figyelemmel kíséri. Mint alább írtam, igazából koca tv-s vagyok, az esti adásokat csak akkor néztem, ha nagyon érdekelt a célszemély, ebéd közben viszont mindig próbáltam nézni. Nekem egyrészt a felkészültsége imponáló. Másrészt a válogatása, bár néha voolt olyan érzésem, hogy a nagy öreg helyett szívesebben látnám valamely ifjabb titánját az adott szakmának, de ez lehet attól is, hogy túl öreg vagyok, túl sokat láttam már őket. Harmadrészt a ... na, ezt hogy mondjam finoman. Szóval az én gender érzékenységemnek valahogy az Ön nőiessége az egyik optimális értéke. Bár itt nyilván lesznek, akik ezt egy hagyományos csacsogó női mintaként értékelik.
Már vagy két éve készültem, hogy egy röpke emilt megengedek, csatlakozva a gratulálók táborához, csak nem olyan egyszerű találni ehhez egy emilcímet ( nekem jó öt percbe is beletelt ) kutatás közben akadtam erre a topicra.
Szóval még egyszer: részemről csak így tovább.
Ha valaki emiatt itt követ vetne ránk, akkor még Galambra és Bethlen Jánosra is repülhet néhány kavics, őket is szeretem, ámbár utóbbi azért ugye még másabb világban kell hogy létezzen, mint az előbbiek.