pberencz Creative Commons License 2010.01.04 0 0 978

Szia!

Az utolsó képen egy gyári Skoda Columbus láthatunk, ami egy Superb II.-be van beépítve.

A többin, a már számtalanszor kitárgyalt kínai, mindent tudó csodakészülékek egyéb verzióit kapták lencsevégre. Az, hogy egyre olcsóbban lehet hozzájutni ezekhez, egyben az értéküket is mutatja. Konkrétan nem jók semmire sem.

A tv felejtős, mert nem működik használhatóan (idegesítően ócska).

A kihangosító szintén (kb, mint egy kézben tartott, külsőhangszórójára átváltott telefon).

Az i-Go elvileg működik (a frissíthetősége kérdőjeles).

A kijelző, a gyári Columbushoz képest elég ratyi.

A cd olvasó és a rádió szintén működik úgy ahogy.

DE!!! Sosem fog normálisan kommunikálni az autóval, és van rá esély, hogy idő előtt tönkremegy a készülék. Itt a fórumon is vissza tudsz keresni, az egyik kolléga is belefutott egy ilyenbe (ha jól tudom, most éppen a "se pénze, se készüléke" állapot áll fent nála, de ő legalább a biztonság kedvéért vett egy gyári rns 510-et pár hete, ami viszont működik tökéletesen...).

Szóval én a legkevésbé sem ajánlom ezeket. Volt nekem is, és örülök, hogy már nincs.

Persze, a gyári drágább, viszont legalább garantáltan működni fog pár hónap múlva is minden funkciója! Filmet lejátszani ez is tud, ráadásul szebb és jobb képpel-hanggal, nem "gabalyodik" össze sosem, az antennákat sem kell variálni, van 30 giga tárhely, van egy immáron tényleg überfasza térkép hozzá, és az autó összes funkciója is használható továbbra is (multikormány, miegymás).

Előzmény: rizo (977)