Gondoljátok meg Creative Commons License 2010.01.03 0 0 17252
Kedves Lb-!

Teljesen lenyűgözött, ama aggódás, melyet kis kommentedben tapasztaltam, amelyből meggyőződhettem, hogy mennyire szíveden viseled, Babarczy Eszter köztársasági elnökségre való alkalmasságát, avagy alkalmatlanságát. Természetesen én is kívánok neked és kedves családodnak Boldog Újévet. Valamint eredményes fórumozást, melyet a modik is kívánatosnak és tűrhetőnek tartanak.

Való igaz, hogy a kedves fórumtársak nem az én bensőséges viszonyomra kíváncsiak, ami a moderatúrát illeti, mint ahogy a te különböző fórumokon való dicsőséges/dicstelen ámokfutására sem vennének helyjegyet. Mint már többször említettem, ha elkerülte volna nagybecsű figyelmedet, most ismét megemlítem, hogy én nem vagyok alkalmas Babarczy Eszter köztársasági elnöki alkalmasságának megítélésére, merthogy elfogultságom irányába nyilvánvaló, ez ki is derül minden egyes hozzászólásomból. Kár is volna tagadnom, és ezt nem is teszem! Amennyire pozitív az én elfogultságom Eszter felé, annyi negatív elfogultságot tapasztalok nálad, mely időnként már gyűlöletbe csap át. Tehát sajnálattal kell megállapítanom, hogy te sem vagy alkalmas arra, hogy egy szépreményű személy alkalmasságáról, illetve alkalmatlanságáról bölcselkedj.

Tulajdonképpen arra szerettem volna a nagybecsű fórumtársak figyelmét felhívni, hogy elfogult ember véleménye nem lehet mérvadó, egy ilyen különösen fontos és a jövő szempontjából rendkívül lényeges döntés meghozatalának előkészületében. (általános derültség, szűnni nem akaró taps)

Előzmény: Törölt nick (17249)