Ebben igazad van, de ezeket meg szerintem minden normális szülő alapból elmondja a gyerekének.
Nem. Egyszerűen azt szabad(na) csak a forgalomba (nem mellékutcákról beszélek) engedni, aki tisztában van a szabályokkal és azokat képes (és köteles!) alkalmazni.
Az a baj, hogy itt alapvetően nem az autósokkal, nem is a bringásokkal van a baj, hanem ezzel az egész elbaszott kuplerájjal ami az országban megy. Egy csomó pénzt kibasztak gondolom ezekre a módosításokra is és kb. annyit fog érni mint szarnak a pofon. Ez kb. olyan, mint nálunk a Miskolci Egyetemen a Neptun rendszer van, ami egy netről elérhető cucc, ahol lehet intézni a tárgyfelvételt, vizsgajelentkezést stb.. Namost ez mindigis szar volt, erre kitalálták, hogy fel kell újítani az egészet. Oké. Hurrrrá. És akkor az egyetem kifizetett egy cégnek 60 millió Ft fejlesztési pénzt, azok meg is csinálták az "új" neptunt, viszont ez még talán szarabb mint volt. Hozzáértőbb tanárok szerint a régi rendszer hibái 90%-ban ebben is benne vannak. Egyszóval fogtak egy vödör szart (régi neptun), ráöntöttek egy kanna parfümöt, meg becsomagolták valami szép csicsás papírba (ez az új kezelőfelület), és leakasztottak érte 60 millát, neszeneked új rendszer, holott ugyanaz a szar, csak szebb köntösben.
Na mindegy, ez már off, csak azért írtam ezt le, mert kb. minden ugyanígy működik ebben az országban, ilyen a kresz módosítás is, és amíg ezek a liberális fasszopók lesznek hatalmon, addig csak egyre rosszabb lesz.