99es tároló Creative Commons License 2010.01.01 0 0 84
Kedves Petra!

Megbántottam valamivel? Nem jött össze a szilveszter? Támad engem! holott én nem emléxem arra, hogy megsértettem volna. Pontosan ezzen hozzáállás és stílus az ami miatt olyan sok bérlő költözött el a házból az elmúlt időszakban. A tetszés szerint átalakított történtek publikálásával és főleg ezzel a felsőbbrendű tulajdonosi kommunikációval, magatartással van gondom, ami felhatalmazza a lakóközösség nagy részét többek között arra, hogy elfordítsa fejét, amikor a liftnél ráköszönnek (mert ez itt népbetegség) és ezután még engem parasztoznak. Igaz a köszönést nem írja elő a házirend és törvényrendelet sem szabályozza, ezért nem is lehet annyira fontos, mint mondjuk a kutyám szarja, amit kerülgetnie kell. Tudna említeni egy gyakorlati példát is, vagy csak elméleti síkon filézgetjük Oscart, hátha majd egyszer oda is szarik és akkor tényleg ki kell kerülnie. Miért nem igazi hírekkel foglalkoznak? Ki ment fel a 6dikra amikor vasárnap reggel órákon keresztül furtak? A 120kilós festőnek nem igazán magyarázta a házirendet ha jól emléxem, mert nincs meg, hogy ott lett volna, vagy tett volna bármit is!
Vagy ki zavarta el a narkós kissebbségi gyermekeket a lépcsőházból?
De említette Imre Bácsi azt is, hogy:
2009.12.30 08:11:56
Sajnos a fűtési díj magas,mert a beruházó nem fizet kazán készenléti díjat..(és sok még a fűtetlen üres lakás 100 db.)
A ténylegesen fontos és megtörtént dolgokkal kapcsolatban miért nem nyílvánul meg?
Értem én, hogy mit szeretne mondani, csak az nem tiszta, hogy újjév napján miért veszi a fáradtságot egy rendezett élettel, családdal, exisztenciával rendelkező, kiegyensújozottan éló hölgy, hogy beleszóljon egy "hülyegyerek (aki csak bérlő)" és egy nyolcosztályos gondnok vitájába?!
Most lealacsonyodott a mi szintünkre.
Nagyon sajnálom, hogy fogalmazással telt a új év első napja, remélem a jövőben sokkal boldogabb, tartalmasabb napoknak néz majd elébe és akkor nem kell még egy felesleges kört futni sem az Imibácsis, sem a kutyaszaros sztorikkal.
Ez hadd maradjon a mi a dolgunk, köszönjük megértését.

Visszaadom a fórumot a tulajdonosoknak, hisz ahogy mondta az is az Önöké, bár akkor itt bankoknak kellene inkább beszélgetniük.

Mindennek ellenére Boldog Új Évet Kívánok Önnek!
üdvözlettel