éphatSanyi Creative Commons License 2010.01.01 0 0 1113
Sziasztok!

:-)
Úgy látom kicsit izgul a társaság, és ki kell ábrándítsam a tisztelt olvasókat, hogy az októberi jogszabályváltozás már a múlté! A legfrissebb változások január elsejei dátummal léptek életbe. Nem néztem még, hogy mikor lesz a következő, de ha a tendenciát figyelembe vesszük, akkor talán márciusig, vagy áprilisig ki fogják bírni ezek is.
Nagy vonalakban annyit, hogy a 37-esből megmaradt a bevezető és a végszó, valamint a telekalakítási ügyek nem tartoznak mostmár az építéshatóságok feladatkörébe.
Csak néhány hozzászólást olvastam, és egy szemet szúrt!
Az, hogy kis faluban laksz, még nem jelenti azt, hogy nincs építéshatóság! Meg kell találni a területileg illetékes hatóságot, és ott érdemes érdeklődni.
Ha esetleg akadozik az ellátás, szívesen rámozdulok a témára, mivel a szabadidőm és a modern technika lehetővé teszi, hogy az ilyen kényes ügyekben el tudjak járni!
A részleteket az elérhetőségeimen meg tudjuk beszélni! azt hiszem, hogy a regisztrációnál elég részletesen kitértem mindenre. Ha nem, akkor a mélcímemet ideírom: epitesiengedely@gmail.com :-) hehe nem véletlenül

B.ú.é.k