fil Creative Commons License 2010.01.01 0 0 158
Nagyon sokat még nem tudok róla mondani, eddíg még alig 200 km-t mentem vele :-(
Egy 2003-as kiadású Lybra 1.9 JTD LS SW-ről van szó. 152.000 KM-el
Az első benyomások szerint a motor egyenletesen, szépen jár, jól húz és nagyon jónak tűnik a fogyasztása is, országúton egyenletes 100-as tempónál 5,1l.
Nagyon kényelmes, elegáns kocsi.
Korábban is voltak dízeleim (VW, Merci), de azok még nem voltak turbósak, így nem igazán összehasonlíthatóak, akárcsak az előző kocsim ,és hát viszont egyik sem ez a kategória volt (na mondjuk a Merci).
A felszereltsége LS. Viszont van benne telefon, ami nem ismeri fel a SIM kártyát, úgy-hogy mintha nem lenne, van benne Navi, amiről már tudjuk, hogy ebben a régióban nem használható.
ABS, ARS, auto digit klíma, légzsák arzenál viszont van. Nincs benne viszont CD changer, mondjuk én inkább rádiózni szoktam, de azért az LS-ben elvileg kellett volna lennie, de nem tragédia.
Összességében nagyon tetszik, különösen, ha belegondolsz, hogy egy 12 éves Suzuki Swift-ből ültem át. Bár meg kell jegyeznem, hogy ha olyan megbízható lenne majd ,mint az volt, akkor azzal kiegyeznék. A Suzuki-t adtam érte meg 950KHUF-ot.

Előzmény: Dudu 75 (150)