Tisztelt Czebei Imre Gondnok Úr!
Gondosan elolvastam az Ön által leírtakat! Mi a véleményem? Megígérhetem Önnek, hogy a következő hét szerdán személyesen is fogok Önnel találkozni a tulajdonossal együtt és el fogom mondani!
Önnek a sok feladata közül többek között feladata és felelőssége az is, hogy a lakóközösség leghitelesebb tájékoztatója legyen! Nem ez az első eset, hogy úgy ír egy közösségi oldalra, hogy "csak hallott" az esetről! Hol is van Ön, amikor erről személyesen kellene meggyőződnie? Én most megkímélem a közösségi oldalt az Önről alkotott véleményemről, mint írtam a többit személyesen fogjuk megbeszélni! Beszélünk hitelesen, és őszintén az Ön által írt "rendezvényről" is! Ön hivatkozott az alábbi bejegyzésekre:
Ez az Ön írása:
Tisztelt lakók!
Van a házban egy bérlő aki jogtalanul elfoglalt egy tárolót (36-os tároló)a -1 szinten a 100-as garázshelynél.Ez a bérlő egy pókerasztalt tárol itt és éjszakánként hétvégeken,használják is.És még ehhez társul a kutyájuk(basset hound ) is aki sorozatosan ott hagyja nyomait.Persze mindezt jogtalanul,nem tulajdonosok(csak lakást bérelnek)nem fizetnek (tároló,garázs közös költséget),de használják a világítást(gondolom kitámasztják a kapcsolót hogy folyamatos legyen a fény a kártyához).Most felszólítást írtam a tároló ajtajára,hogy nov.2.-ig pakoljanak ki mert ha nem, hétfőn kirakom az udvarra a cuccot. A kutyaszart pedig legközelebb felviszem a lábtörlőjükre.
És erre a Fiam válasza:
Tisztelt Czebei Imre gondnok Úr!
Örülök, hogy van egy fórum a ráérős embereknek és még arra is volt ideje, hogy utána nézzen a fórum szó jelentésének, melyet általános 5dik osztályban vettünk. Sajnos én nem érek rá ennyire, inkább akkor figyeltem.
Természetesen a tárolóért nagyon szívesen fizetek bérleti díjat. Nem gondoltam, hogy a 178 üres tároló egyikének önkényes kisajátítása ekkora közfelháborodást okoz. Ezért kérem bocsásson meg nekem és 5-6 másik 16 órát dolgozó kollégámnak, hogy kikapcsolódásként munka után hetente egyszer-kétszer leülünk pókerezni, általában hajnal 1-től 6-ig, amikor is csúcsforgalom van és csak úgy esnek át rajtunk az emberek, pedig mi nem akarunk útban lenni.
Kérem adja meg nekem egy kompetens személy telefonszámát, akivel a tároló bérléséről tudok beszélni.
Személyes érzelmeit, unszimpátiáját a jövőben kérem, hogy velem beszélje meg. A továbbiakban várom az elérhetőséget, mellyel megoldódhat a tároló probléma.
Előre is köszönettel:
Nagy Lajos
A 4/10.
Kedves Lakóközösség!
Ha Önök még nem vitatkoztak soha, vagy mindent olyan csendben tesznek, hogy a szomszédjuk a levegővételüket sem hallja, akkor bizony a Fiam nevében is elnézést kérek Önöktől! De, csak olyan dologért, ami valóban sértette az Önök pihenését!
Tisztelt Gondnok Úr!
Már korábban is felhívtam szíves figyelmét, hogy a Bérlőnek joga van lakni, természetesen rendeltetésszerűen. Viszont, hogy milyen jogcímen lakik ott, ahhoz Önnek továbbra sincs semmi köze! A "cseszegetjük" szót értem én, csak nem használom!
Tisztelt Lakótársak! Sajnálom az olvasottakat! Engedjék meg, hogy, Békés, Boldog Új Esztendőt kívánjak Önöknek!
A 410-es lakás bérlőjének Édesanyja