Most az rádió vétellel vannak gondjaim.O1 2002-es kombim van. Megbontottam a csomagtatróban a tetőkárpitot és az antenna alatt 2 db kábelt találtam. Mi a szabadonálló kábel? Szerintem valahol elveszik,gyengül az antennajel.
A tetoantenna alatt van egy antennaerosito, amit a radiobol erkezo 12V taplal. Ha ures csatit talaltal, ezzel egyidoben gyengult a radiovetel, akkor szetjott a jelerosito tapja. Dugd ossze! :-) (Vagy fordulj orovosodhoz, gyogyszereszedhez, villamossagi szerelodhoz.)
Ha nem gyari fejegysegrol szol a zene, kulon kell megoldani a 12V-t, un. fantomtapot kell hasznalni.
Az előző octimon 120e.nél a difiből valami csavarok eltörtek, kilukasztották a sebv.házat, kb90e ft volt a javítás. Állítólag típushiba.A mostani autóm most lépte át a 100e.km-t. Szerintetek érdemes előre kiszeréltetni a csavarokat, vagy reménykedjek,hogy ennél nem lesz ilyen gond?
Az elozo autod egy 1999-es (esetleg 2000-es) Octavia volt, 1.6-os SR motorral (100 LE). Nyertem? :-)
Annal a sorozatnal valoban tipushiba volt a sebessegvaltohaz kilyukadasa. Az ujabb autoknal ezt a hibat kijavitottak, nincs szukseg semmilyen óvintezkedesre.
Tovabbi jo skodazast! :-)