murkel Creative Commons License 2009.12.28 0 0 2068

De a v8 traktorosé volt.

Én még mindig jóhiszemű balfasz vagyok és feltételezem, hogy ő valóban törődött volna a kocsijával, csak nem értett hozzá lófaszt se, szépen elvitte az americar-hoz és ott jól átbaszták, és bedumálták neki, hogy az úgy milyen kurva jó lesz.

Itt a fórumon is leírta, hogy első kardánt cseréltette, és 60-80 között berázott az autó, és azt mondták neki az okosok, centríroztatni kell csak az új kardánt :D:D

Hát kiderült, hogy a váltó volt halálán, csoda, hogy nem fosta le a v8traktor lábát. Mióta jó a váltó, érdekes módon megszűnt a rázás....

Szerintem a srác nem hazudozott, hanem kurvára átbaszta valami kókányoló faszfej, és ha jól tudom az AMERICAR vagy CAR-AMERICA vagy mifasznak hívják ezt a geciputtony bandát, na ők voltak.

Soha ne menjetek az americarhoz.

Amúgy nekem a fogyasztás egyszer 12,5 vidéken 90-100 kmh folyamatos haladással, most télen volt 17,5 is egy helyben pörgéssel meg drifteléssel a hóban :D

Amúgy kisvárosi lámpák, kisebb dugók, tötymörgések + országút mindig 14-15 között volt.

Rohadt jók ezek az autók, csak hát ebben a szarfészekben mindenki átbasz mindenkit, és könnyen szopóka lesz egy jó vásárból...

Előzmény: geri 74 (2048)