D.Zoli Creative Commons License 2009.12.25 0 0 9336

Halihó!

Hát megoldódott a probléma, éjszakára ugye levettem a sarukat, aztán reggel mikor újra feltettem minden rendbejött... :S

Fogalmam sincs mitől lehetett a hiba, én az immobiliserre gondolok, mivel csak emiatt nem indulhatott be, ha már tekert. De hogy a km óra és a számláló mitől hülyült meg??? Valószínűleg valami összezavarodhatott. Remélem többet nem találkozom ezzel a hibával.

Érdekesség képpen megjegyzem, hogy a biztosítéktáblában és az ajtókban kivolt építve az elektromos tükör. Sőt, még a biztosíték is benne volt, de a relé már nem. :( A vezetékek tehát elmennek a biztosítéktól, be a többi kötegbe, azonban a karosszéria ajtócsatlakozásaihoz már nem jut el. (A csatlakozó foglalat is hiányzik) Azonban az ajtókban szintén kivolt vezetékelve, és az ajtócsatlakozóban is a tüskék benn vannak. Rejtély számomra, hová tűnnek el gyárilag a vezetékek... :S

A világításkapcsolóban is benn van az első ködlámpa mikrokacsolója a műanyag burkolat alatt. Viszont annak már nincsenek kiépítve a foglalatok a biztosítéktáblában. Sajnos addig még nem jutottam el, hogy kivan-e vezetékelve a lökhárítóig, illetve a műszerfal visszajelzőhöz, de ha érdekel valakit, arról is beszámolok...

Üdv: Zoli!