burgman384 Creative Commons License 2009.12.25 0 0 2031

Üdv!

Én Veszprém környéki vagyok,ha esetleg erre jársz,szívesen találkozom veled.Szerintem a lényeg,visszautalva a hibalistára,megvannak a gyengéi ennek az autónak is.Az alkatrész árak attól függően,hogy hol szerzed be,vagy javíttatod,a közepesen drágától a csillagos égig terjedhet.A fogyasztás amint látod 15 lityi körül van,ami a januári jövedéki adóemelés miatt nem valami bíztató.Szeretném  én is nagyon komolyan begázozni,de csak profi módon.(pótkerék tartály,hengerenkénti befecskendezéssel).Ezután tényleg leszarom a fogyasztásra vonatkozó megjegyzéseket.Igaz,még senkitől nem kértem pénzt tankolásra.Ezért a pénzért ezt a luxust és kényelmet amit ez az autó nyújt,más terepjáróban nem kapod meg.És gondolom ezt mindenki tapasztalta,az utálat amivel egy másik drágább autóból átnéznek rád,mert nagyon sokan el sem hinnék,hogy egy ilyen felszereltségű autót olcsóbban meg kapsz,mint egy suzukit.Sokat agyaltam én is a vásárlás előtt,hogy vegyek e hitelre egy új autót,de egy kis matek és kiszámolható,hogy az értékvesztést figyelembe véve,még így is ez a legjobb befektetés autóvásárlásnál.(már ha van ilyen).Nem vagyok elfogult ezzel a márkával,volt már néhány terepjáróm,mindegyiknek meg volt a maga nyüge.Ha azt mondom hogy egy L200-as is benyeli a 12-14 litert akkor ettől a géptől nem sok.Ha fogyasztásról beszélünk,a főnököm passatja (új) 7 liter alatt nem áll meg.2000 tdi.A fiat ducató,amit évek óta hajtok 2.8 td a max terhelés 2 szeresével (3 tonna)10 literből elmegy.A főnököm büszke rá hogy milyen jol fogyaszt a passatja.Én pedig a ducátóval példálózom,hogy akkor az hogyan fogyaszt?Viszonyítás kérdése.Van aki a ezres suzukira keres fogyasztás csökkentőt.(fogom a fejem).Ja és ignis 1.6. Tiszafüred oda-vissza padló ahol lehet 18 liter átlagban.Ez is húzós.Na erről ennyit.Ha sokat fogyaszt gázt bele,vagy kevesebb autózás.Üdv:Zsolt

Előzmény: livesound (2027)