burgman384
2009.12.24
|
|
0 0
2021
|
Szervusz!
Szerintem kellett volna árat is írnod,ahhoz,hogy segíteni lehessen.Nekem egy 2000-es évjáratú van,(nem eladó):).Nagyon szeretjük,a fogyasztásán kívűl,amit nehéz megszokni,nem tudok rá rosszat mondani.mindenképpen a fiatalabbat venném meg,habár a vezérmű cserére "elköltött" pénzt erősen sokallom.Az árból keményen alkudj,mert sajnos ezek az autók gyakorlatilag,csak az elfogultaknak adható el.Kereskedők sem számolják be semmibe.(tapasztalat)Viszont a használata nem hasonlítható össze semilyen személyautóéval.a feleségem kis mercije megállt,három napra,fanyalogva ült a fordba a méretei miatt,de tegnapelőtt harcolnom kellett érte,hogy visszakapjam.Nagyon szerethető autó,ebben az időben pedig a fogyasztása sem zavar igazán.Voltam vele olaszországban,erdélyben,hollandiában,soha semmi gáz nem volt vele.Szóval az árától függően venném meg.A két évjárat között külsőleg nem igazán sok különbség van,inkább a gazdáján múlik,hogy hogyan vigyáztak rá.Ha segít az enyémet,pont egy éve vettem 1.150000-ft ért,és már az újabb ülések vannak benne,(nem az egyben támlás)full bőr és gyönyrű állapot.Szóval alkudni keményen.Jó vásárlást és jelezzd,hogy mit döntöttél.
Üdv:ZsoltTeszek egy képet az enyémről.Ebben az állapotban vettem.
|
Előzmény: livesound (2020)
|
|