Törölt nick
2009.12.20
|
|
0 0
44836
|
Nem erted a dolgot. en nem statisztikakat hasonlitok, hanem elem az eletet. A statisztikakban benne van a newyorki, chicagoi bunozes is de en nem ott lakom. Annyit tudok, hogy otthon egy igen patinas negyedben eltem es vigyaznom kellett, hogy ha ejszaka erkezem meg akkor kezemben legyen a kulcs es siessek be a hazba nehogy leussenek kozben. Racsok mindenfele. Egy ismerosunk szinte bunkeresitette a hazat, kamera figyeli a kertkaput es meg ki tudja hanyfele jelzorendszer. Termeszetes a lopastol, rablastol valo felelem, piti dolgokert, mobiltelefon, penztarca, stb... Miutan Pestre koltoztem leszoktam arrol, hogy akar minimalis aranyekszert is viseljek miutan egy kolleganom nyakabol egyszeruen kiteptek az aranylancot a metrolepcson. Aki elotte allt, hatrafordult, megfogta a lancot es letepte. Az ertek minimalis volt, az erzelmi veszteseg, a megalaztatas erzese nagy. Mondhatnad, hogy igen Pest az Pest, nem Magyarorszag. Igy is van. Itt nem New Yorkban elek, ez igaz de egy Pestnel joval nagyobb varosban es megsem erzek semmilhyen felelmet.
|
Előzmény: Kobzar (44830)
|
|