Nagy utánajárásnak köszönhető, sikerült beszereznem füthető itatót. kb 3-4 literes és -20-ig jó. Tökéletesen müködik, iszik is belöle, de persze a favat is habzsolja.Igy van értelme?????Nagyon aranyos , a kapcsolatunk remekül müködik már.A reggeli séta a viháncolásé a játéké,a délutáni,mikorra én már rosszul vagyok és bizonytalan a járásom (mintha részeg lennék,folyamatos remegés)akkor ö az esti sétánál, mint egy vakvezető kutya jön mellettem és szinte támaszt. Bevallom öszintén naponta többször bejárhat a lakásba, saját pokrocra. Mikor a párom nincs otthon és délutánra rosszul vagyok,akkor végig követ mindenhoná. A konyhába is a lábamnál ül. Mikor a nappaliban leülök mellé ,akkor szinte az ölembe ül. Folyamatosan nyalogat. Persze ha itthon van a háziúr, akkor a takaroját el sem hagyja.Természetesen az első havát ö is imádja. A mániájaa kesztyű. Vinni kell mindig pótkesztűt amit hurcol , játszik, tép,mert leszedi a kezemről....A macskák imádják,odáig vannak a szagától. Sokszora pokrocán hemperegnek.
Szerintem életem legjelentösebb lépése volt a kutya beszerzése. Panda a megmondhatója ,hányszor sirtam neki,hogy nem birom lelkileg. Ö mindig azt mondta a kutya fog segiteni mindenben. És igy van ....ha Nagymacim nem lenne már rég feladtam volna az egész életem. Boldog családiéletben élet, kis problémákkal. Az egészségem nem az igazi, de Dad ragaszkodása überel mindent és mindenkit.
Köszönöm Bea,hogy mindig türelmes vagy velem.:-)))