Mr Spock
2009.12.19
|
|
0 0
44827
|
Ezt mondtam en is mikor kerdeztek, hogy mert nem tartunk fegyvert, mondom, ha nem hal meg akkor kijelenti, hogy csak melegedni akart vagy egy pohar vizit es attol kezdve mi vagyunk a bunosok.Nem azert nem tartotok fegyvert. Olvastam az elozo hsz-odat is, nem jegyeztem meg semmit, mert nem lattam sok ertelmet. Ti egyszeruen tulsagosan feltetek a fegyver jelenletetol. Az azon valo aggodas, hogy a zongoraban tartott szetszedett fegyvert a gyerekek esetleg megtalaljak.....hat egy picit.....ne haragudj.......de eleg nevetseges. Mindegy, ezen nem erdemes vitatkozni. Annak a valoszinusege, hogy esetleg tenyleg egyszer kellene hasznalnotok, elegge picurka, fuggoen persze attol, hogy pontosan hol eltek. De ha ez a picurka valoszinuseg bejon, akkor a kulonbseg viszont elet-halal kulonbseg lehet. Ez van. Én egyebkent azota hordok fegyvert, miota egy terhes paciensem ferje megfenyegetett, mert nem mondtam meg neki, hogy a felesege megmondta nekem, hogy a gyerek mastol van. Ez a 90-es evek elejen tortent. Elotte, dacara annak hogy a sokkal veszelyesebb Washington D.C.-ben eltem, eszembe sem jutott fegyvert vasarolni. |
Előzmény: Törölt nick (44824)
|
|