llaller
2009.12.19
|
|
0 0
1173
|
üdv még van egy ami nyáron történt velem, szintén folyt a vizem a vivaroból nem látszott semmi , megyünk a családdal klima bekapcs, oké minden,megállok a kúton veszek ablakmosót nézek jobbra látom a csik alatt egy centivel volt a kiegyenlitőben a szint rátöltöttem.hazaértünk megnéztem, megint lejjebb volt. elvittem szervizbe semmit nem láttak, azt mondták nyáron 500km 1-2dl vizfogyás még elmegy. na fa....za ide se jövök többet. a garázsban mondom átnézem én magam, az történt hogy kinyitottam a mot.ház.tetőt követtem a csöveket 100 wattos lámpával. semmi , nézek lefelé a ventillátorra, látom ott megy egy vékony cső mellette, nézem jobban hát a ventillátor lapátokat összefogó külső körmüanyag aminek van vagy 1 cm pereme eldörzsölte a csövet, mikor klimánál forgott a lapát. de mikor állt a motor a lapát körperem lezárta a megvágott csövet, mivel vagy 6mm bevágott, tömitette is a viz utját. na ekkor fogtam és az összes csö ami dörzsölhet kikophat rögzitettem hogy ne legyenek ilyen hülye hibáim |
|