Alexandrovich Creative Commons License 2009.12.18 0 0 1897
Én láttam az interjút (Sugár András), és valóban egy, a többitől eltérő interjút láthattunk, de szerintem ez nem baj. Véleményem szerint semmi gond nincs azzal, ahogyan Alinda a kérdéseket feltette. Látszódott, és érződött rajta, hogy nem élt abban a korban, de ez nembaj. Szerintem sokkal inkább izgalmas egy ilyen interjú, mivel így a kérdező felteszi azokat a kérdéseket, amiket lehet egy idősebb korosztályból származó ember nem tenne fel, mivel ő elfogultabb lehet ezzel kapcsolatban, máshogy látja a dolgokat. Alinda úgy tette fel a kérdéseket, hogy nem próbálta meg megjátszani azt, hogy ő de mennyire érti, hogy mi volt abban a korszakban, ő inkább próbált nyitott lenni, és egyértelmű kérdéseket tett fel, amit azok tennének fel, akik szintén nem éltek akkor, és azt ne felejtsük el, hogy akkoriban más volt a természetes, mint most. Alindának megvolt a kellő felkészültsége az interjúhoz (mint általában mindegyikhez), és ez az ami számít. Szerintem ez egy olyan interjú, amit a mai fiatalabb korosztály is érthet. Szerintem egyébként az egy pozitívuma a műsornak, hogy Alinda nem próbálja megjátszani magát a műveltsége terén, hanem, ha valami számára nem világos, akkor arra igenis rákérdez. Ezt sajnos ma már kevesen teszik így a hétköznapi életben, inkább mindenki okoskodik, és a végén koppan egy nagyot.

Kicsit más:
Egy kérdésem lenne Alindához: Te mennyire játszol szerepet a műsor összeállításában? Értem ezalatt a meghívott vendégek névsorát. Én úgy veszem észre, hogy azért eléggé szép beleszólásod van ebbe.

Üdv: Baburin Róbert